Ingrediënten
-
Kortere Volkoren Fusilli (bron van vezels) van 100% natuurlijke ingrediënten. Perfect voor pastasalades!
-
Pesto met zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
559kcal
-
Koolhydraten
55,1g
-
Eiwitten
33,2g
-
Vetten
20,9g
-
Vezels
9,4g
Bereidingswijze Pastasalade met Pesto Rosso en kip
-
Stap 1
Kook de pasta in 9 minuten 'al dente'. Spoel af onder koud water.
-
Stap 2
Bak de kip ca. 8 minuten in een scheutje olie. Laat iets afkoelen.
-
Stap 3
Meng de Pesto Rosso met de olijfolie.
-
Stap 4
Maak de salade van de pasta, paprika, spinazie, kipfilet en pestodressing. Garneer met pijnboompitten.
-
Stap 5
Tip 1: Gril de paprika vooraf voor een lauwwarme maaltijdsalade.
-
Stap 6
Tip 2: Serveer met grof gemalen peper voor extra pit.