Ingrediënten
-
Kleurrijke Salade Pasta Casarecce van 100% natuurlijke ingrediënten, voor de perfecte pastasalade.
-
Pesto met zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
637kcal
-
Koolhydraten
66,1g
-
Eiwitten
17,2g
-
Vetten
31,9g
-
Vezels
9,0g
Bereidingswijze Pastasalade met gegrilde groente
-
Stap 1
Breng een pan met een ruime hoeveelheid water aan de kook. Kook de Salade Pasta Casarecce volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 12 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Verwarm de oven voor op grillstand. Snijd de paprika’s in reepjes. Doe de paprikareepjes en de cherrytomaten in een ovenschaal en gril voor 15 minuten. Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.
-
Stap 3
Meng de Salade Pasta Casarecce met de Pesto Rosso. Voeg vervolgens de spinazie en de gegrilde groenten toe en meng nogmaals.
-
Stap 4
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de knapperige (stukjes) walnoten.