Tips

Inspiratie

88 Inspiratie

Zo word je een glutenvrije Pasta Maestro!

Ongeveer 1 op de 100 mensen heeft een glutenallergie of -intolerantie. Daarom helpen wij iedereen die glutenvrij eet met een breed assortiment aan pasta en pastasauzen. Ook glutenvrij kun je een Pasta...

Koken met Team Jumbo-Visma; het belang van koolhydraten

Pasta Maestro’s Robert Gesink, Mike Teunissen en Wout van Aert gingen met ons de keuken in en lieten zien niet alleen heel goed te kunnen wielrennen, maar ook heerlijk te kunnen koken! 🍝🚴🏻‍♂️💪🏼. Onze ...

Voor de perfecte pastasalade

Raak geïnspireerd om pastasalade te maken. Onze Salade Pasta Penne en Casarecce van 100% natuurlijke ingrediënten zijn perfect voor salades.

Pasta warmhouden?

Iemand verrassen met een warme maaltijd?

Lasagne delen?

Kooktip om je lasagne makkelijk te delen.

Pastasaus invriezen

Kooktip om pastasaus in te vriezen.

Pastasaus in een pot verpakken

Hoe bewaar je een pastasaus?

Pastasalade in een pot

Kleurrijk en makkelijk om mee te nemen.

Koude pastasalade

Wist je dat je voor een koude pastasalade de gekookte pasta anders behandelt, dan voor een warm pastagerecht?

Al dente per favore

Durum tarwegries. Eieren. Punt. Zo wordt de lekkerste eierspaghetti gemaakt.

Pasta

Pasta koken is het makkelijkste wat er is, maar je moet wel even weten wat je wel en niet moet doen.

Pomodoro

Hoewel niets zo Italiaans is als de pomodoro, komt de tomaat daar oorspronkelijk helemaal niet vandaan.