Tips

Inspiratie

90 Inspiratie

Het verhaal achter onze heerlijke pasta

Wat is pasta nu eigenlijk? Pasta is het Italiaanse woord voor deeg, en het is een van de belangrijkste ingrediënten uit de traditionele Italiaanse keuken.

De Italiaanse aperitivo en digestivo

Geniet ook van La Bella Vita met onze tips voor de Italiaanse aperitivo en digestivo! De momenten voor en na het avondeten waarbij je even heerlijk kunt ontspannen.

Zo vier je een Italiaanse Valentijnsdag - San Valentino!

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een heerlijk Italiaans diner, door jou met liefde bereid. We helpen je graag met wat van onze tips voor dit romantische diner bij kaarslicht.

Genieten van de gezellige wintermaanden, zoals in Italië

Bij Grand’Italia halen we graag ook in de winter dat fijne Italiaanse gevoel in huis en genieten we van de gezellige momenten samen. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Gnocchi di Patate; de lekkerste variatie in de Italiaanse keuken

Buiten de bekende Italiaanse pasta en pastasauzen, inspireren we je graag met meer heerlijke Italiaanse producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van gnocchi? Met onze Gnocchi di Patate en Mini Gnocchi di ...

Met welke seizoengroenten maak je de lekkerste herfstrecepten?

Na een heerlijke zomer is nu de herfst aangebroken. Ook tijdens dit seizoen geniet je van dat heerlijke La Bella Vita gevoel.

Het verhaal achter Sugocasa; de ideale basis voor al je Italiaanse gerechten

Sugocasa is een super veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken product, perfect als basis voor een zelfgemaakte pastasaus of een goedgevulde Italiaanse minestrone soep.

Heerlijke recepten voor 'een pinch of extra'

Waar Italiaanse gerechten perfect zijn voor een snelle maaltijd doordeweeks, is het ook wel eens lekker om goed uit te pakken en alles uit de kast te trekken. Dit zijn onze lekkerste recepten met een ...

Onze lekkerste vegetarische/veganistische recepten

Omdat ze in Italië dol zijn op hun Italiaanse kazen en diverse lokale vleeswaren, is het soms lastig vegetarische of zelfs vegan recepten te vinden. Maar wij vinden dat je met ieder dieet moet kunnen ...

Onze top 10 gezonde recepten

Wij zijn graag jouw vriend in de keuken voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Dus ook wanneer je een specifiek dieet volgt of juist een keer een lekkere gezonde maaltijd op tafel wilt zetten.

Grand'Italia's top 10 recepten voor doordeweeks

Ook doordeweeks geniet je met ons van La Bella Vita. Met alle producten kun je binnen handomdraai een heerlijke pasta op tafel zetten, waar je met het hele gezin van kunt genieten. Dat is nog eens mak...