Tips

Inspiratie

88 Inspiratie

Zo vier je een Italiaanse Valentijnsdag - San Valentino!

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met een heerlijk Italiaans diner, door jou met liefde bereid. We helpen je graag met wat van onze tips voor dit romantische diner bij kaarslicht.

Genieten van de gezellige wintermaanden, zoals in Italië

Bij Grand’Italia halen we graag ook in de winter dat fijne Italiaanse gevoel in huis en genieten we van de gezellige momenten samen. Hoe je dat doet? Dat lees je hier.

Gnocchi di Patate; de lekkerste variatie in de Italiaanse keuken

Buiten de bekende Italiaanse pasta en pastasauzen, inspireren we je graag met meer heerlijke Italiaanse producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van gnocchi? Met onze Gnocchi di Patate en Mini Gnocchi di ...

Met welke seizoengroenten maak je de lekkerste herfstrecepten?

Na een heerlijke zomer is nu de herfst aangebroken. Ook tijdens dit seizoen geniet je van dat heerlijke La Bella Vita gevoel.

Het verhaal achter Sugocasa; de ideale basis voor al je Italiaanse gerechten

Sugocasa is een super veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken product, perfect als basis voor een zelfgemaakte pastasaus of een goedgevulde Italiaanse minestrone soep.

Heerlijke recepten voor 'een pinch of extra'

Waar Italiaanse gerechten perfect zijn voor een snelle maaltijd doordeweeks, is het ook wel eens lekker om goed uit te pakken en alles uit de kast te trekken. Dit zijn onze lekkerste recepten met een ...

Onze lekkerste vegetarische/veganistische recepten

Omdat ze in Italië dol zijn op hun Italiaanse kazen en diverse lokale vleeswaren, is het soms lastig vegetarische of zelfs vegan recepten te vinden. Maar wij vinden dat je met ieder dieet moet kunnen ...

Onze top 10 gezonde recepten

Wij zijn graag jouw vriend in de keuken voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Dus ook wanneer je een specifiek dieet volgt of juist een keer een lekkere gezonde maaltijd op tafel wilt zetten.

Grand'Italia's top 10 recepten voor doordeweeks

Ook doordeweeks geniet je met ons van La Bella Vita. Met alle producten kun je binnen handomdraai een heerlijke pasta op tafel zetten, waar je met het hele gezin van kunt genieten. Dat is nog eens mak...

Grand'Italia's top 10 favoriete zomerrecepten

Met de zon op je gezicht genieten van heerlijke Italiaanse zomerrecepten, dat is La Bella Vita! We geven je graag wat inspiratie met onze top 10 favoriete Italiaanse recepten voor de zomer.

Top 5 recepten voor pastasalade

Gek op pastasalade, maar weet je nooit welke ingrediënten je moet kiezen? We helpen je graag met onze 5 favoriete recepten voor een heerlijke pastasalade.