< Terug naar de receptenzoeker

Macaroni met mozzarella en oregano

Macaroni con mozzarella e origano

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Macaroni Macaroni
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Formaggio Formaggio
  • 2 bol bollen
    mozzarella, in blokjes mozzarella, in blokjes
  • 1 bakje bakjes
    ricotta ricotta
  • 1 handvol handen vol
    verse oregano verse oregano
  • 4 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Pecorino, geraspt Pecorino, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water aan de kook.
  2. Stap 2

    Verwarm de saus al roerende op een laag pitje en voeg de ricotta, mozzarella en oregano toe.
  3. Stap 3

    Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en meng deze met de saus en 4 el olijfolie.
  5. Stap 5

    Serveer met Pecorino. Tip: Ook lekker met stukjes paprika!