Linguine all’Uovo met Passata grof en salami

Linguine all’Uovo con Passata e salame

(271)

In Italië heeft elke regio wel een of meerdere soorten streek-salami.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Linguine all'Uovo 500g Grand'Italia

    Linguine heeft de lengte van spaghetti en het platte van fettuccine.

  • Grand'Italia Passata grof

    Passata, gezeefde tomaten.

Bereidingswijze Linguine all’Uovo met Passata grof en salami

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. Voeg de rode peper en dan de blokjes salami toe en bak al omscheppend mee.

  • Stap 3

    Voeg de Passata grof toe en warm de saus goed door.

  • Stap 4

    Giet de linguine af en meng met de tomatensaus. Verdeel over 4 borden, garneer met oregano en serveer direct. 

Beoordeel dit recept