Linguine all’Uovo met Sugocasa en salami

Linguine all’Uovo con Sugocasa e salame

(271)

In Italië heeft elke regio wel een of meerdere soorten streek-salami.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Linguine all'Uovo 500g Grand'Italia

    Linguine heeft de lengte van spaghetti en het platte van fettuccine.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Linguine all’Uovo met Sugocasa en salami

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. Voeg de rode peper en dan de blokjes salami toe en bak al omscheppend mee.

  • Stap 3

    Voeg de Passata grof toe en warm de saus goed door.

  • Stap 4

    Giet de linguine af en meng met de tomatensaus. Verdeel over 4 borden, garneer met oregano en serveer direct. 

Beoordeel dit recept