Pastasalade met Pesto Peperoni e Noci en kastanjechampignons

Insalata di pasta con Pesto Peperoni e Noci e funghi porcini

Van ons mag er altijd wel pastasalade op het menu staan! Het is namelijk zo klaar en je kunt er heerlijk mee variëren. De Penne Tricolori voegt een fijne bite én kleur toe aan de salade.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Pastasalade met Pesto Peperoni e Noci en kastanjechampignons

  • Stap 1

    Kook de Penne Tricolori volgens de aanwijzing op de verpakking gedurende 11 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Snijd de kastanjechampignons in plakjes en de cherrytomaten doormidden. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de champignons 5 minuten.

  • Stap 3

    Verhit ondertussen een droge koekenpan en rooster hierin pijnboompitten in 2 tot 3 minuten goudbruin.

  • Stap 4

    Schep de champignons, cherrytomaten, rucola en de Pesto Peperoni e Noci door de pasta. Breng op smaak met een snuf peper.

  • Stap 5

    Serveer de pasta met de geroosterde pijnboompitten. Buon appetito!

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Ben je benieuwd naar welke andere lekkere pastasalade recepten we op onze website hebben staan, of wil je tips voor het samenstellen van jouw favoriete pastasalade recept? Je leest hierover meer in ons artikel over de ingrediënten voor de perfecte pastasalade

Beoordeel dit recept