Fusilli Half Volkoren met spinazie en geroosterde kerstomaatjes

Fusilli Semi Integrali con spinaci e pomodorini

Geniet van een heerlijk romig recept, waarin de traditionele smaken van twee van onze nieuwe producten, Fusilli Half Volkoren en Tradizionale pastasaus, perfect tot hun recht komen. De geroosterde kerstomaatjes geven het gerecht een lekkere rooksmaak, met het krokante van de geroosterde walnoten. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Fusilli Half Volkoren met spinazie en geroosterde kerstomaatjes

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220 °C (200 °C hetelucht).

  • Stap 2

    Hussel de snoeptomaatjes om met de olie en bestrooi ze met een beetje peper en zout (naar smaak). Verspreid ze over een bakplaat en rooster ze ca. 10 min. in de oven.

  • Stap 3

    Kook de Fusilli Half Volkoren volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 4

    Verwarm de Tradizionale pastasaus intussen in een ruime pan en voeg de spinazie in 2 delen toe. Wacht met het toevoegen van het tweede deel spinazie, tot het eerste deel geslonken is in de saus. Schep regelmatig om.

  • Stap 5

    Roer de ricotta los en meng samen met de pastasaus door de pasta. Serveer met de geroosterde tomaten en bestrooi met de walnoten om het af te maken.

Kooktip bij Fusilli half volkoren met spinazie en geroosterde kerstomaatjes

Liever een gerecht dat iets zouter van smaak is, maar niet het krokante van de walnoten verliezen? Vervang de walnoten dan eens door 100g uitgebakken spekjes! 

Grand'Italia kooktip
Beoordeel dit recept