Ingrediënten
-
-
-
-
-
Zongedroogde tomaten.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
De korte vorm van deze Penne brengt de rijke, volle eiersmaak goed naar boven.
-
-
Bereidingswijze Penne met linzen bolognese
-
Stap 1
Spoel de linzen met koud water. Kook de gedroogde linzen in 25 minuten gaar in ruim water en giet af.
-
Stap 2
Verwarm de zonnebloemolie in een stoofpan en fruit de ui ongeveer 3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten mee. Voeg de wortel, zongedroogde tomaten en tomatenpuree toe en roerbak nog 3 minuten mee. Voeg de Grand'Italia Sugocasa Tradizionale pastasaus en linzen toe en laat 10 minuten op laag vuur sudderen. Proef en breng op smaak met zout en peper.
-
Stap 3
Kook intussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng de penne direct met de saus. Roer goed.
-
Stap 4
Verdeel de pasta over de borden, garneer met de rucola en Parmezaanse kaas en serveer direct.