Ingrediënten
-
Grand'Italia Spaghetti gemaakt van volkoren spelt.
-
Sugocasa Erbe is een heerlijke tomatensaus met kruiden, en de verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
Zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
610kcal
-
Koolhydraten
84g
-
Eiwitten
25g
-
Vetten
17g
Bereidingswijze Spaghetti di farro con broccoli e pomodori secchi
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Breng ondertussen nog een pan water met wat zout aan de kook. Kook de broccoliroosjes beetgaar, doe in een vergiet en spoel af met koud water.
-
Stap 3
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg de Sugocasa en 2/3 van de kruiden toe.
-
Stap 4
Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en voeg samen met de broccoliroosjes toe aan de saus. Laat 5-10 min. zachtjes koken en breng op smaak met peper. Verhit ondertussen een koekenpan zonder boter of olie en rooster de amandelen lichtbruin. Doe ze op een bord.
-
Stap 5
Meng de pasta door de saus en strooi de amandelen, kaas en de rest van de kruiden erover.