< Terug naar de receptenzoeker

Volkoren penne met vleesreepjes en paprika

Penne integrali con carne e peperoni

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Penne Integrali Penne Integrali
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Basilico Basilico
  • 300 gram gram
    rundvlees rundvlees
  • 1 dl dl
    olijfolie olijfolie
  • 50 gram gram
    boter boter
  • 1 stuk stuks
    rode paprika, in stukjes gesneden rode paprika's in stukjes gesneden
  • 1 stuk stuks
    gele paprika, zaadlijst verwijderd en in blokjes gesneden gele paprika’s, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • basilicumblaadjes voor het garneren basilicumblaadje voor het garneren

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het rundvlees op kamertemperatuur.
  2. Stap 2

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  3. Stap 3

    Bestrooi intussen het vlees met peper en zout. Snijd het in dunne reepjes en roerbak deze 2 minuten om en om in een hete pan met een scheut olijfolie en de helft van de boter. Laat de vleesreepjes even op een bordje rusten.
  4. Stap 4

    Bak vervolgens de paprika 2 minuten in de rest van de boter. Voeg het vlees en de saus toe.
  5. Stap 5

    Giet de pasta af en roer deze door de mix van het vlees en de paprika. Breng op smaak met peper en zout en garneer met verse basilicum.