Ingrediënten
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.
-
Pesto met zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Volkoren penne met kip en rode pesto
-
Stap 1
Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Strooi intussen een beetje peper en zout over de kipfilets en bak deze aan alle kanten goudbruin en gaar. Bak niet te lang want dan droogt de kip uit.
-
Stap 2
Stoom tevens de broccoliroosjes beetgaar. Prik er af en toe in om te kijken of ze niet te gaar worden. Voeg de broccoli bij de kip en roer er voorzichtig de pesto rosso door zodat de broccoli heel blijft.
-
Stap 3
Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de kip met broccoli en pesto rosso door. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.