< Terug naar de receptenzoeker

Volkoren penne met kip en rode pesto

Penne integrali con pollo e pesto rosso

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Integrali Penne Integrali
  • 1 potje potjes Grand'Italia
    Pesto Rosso (met zongedroogde tomaten) Pesto Rosso (met zongedroogde tomaten)
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 4 stuk stuks
    kipfilet kipfilets
  • 200 gram gram
    broccoli broccoli
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Strooi intussen een beetje peper en zout over de kipfilets en bak deze aan alle kanten goudbruin en gaar. Bak niet te lang want dan droogt de kip uit.
  2. Stap 2

    Stoom tevens de broccoliroosjes beetgaar. Prik er af en toe in om te kijken of ze niet te gaar worden. Voeg de broccoli bij de kip en roer er voorzichtig de pesto rosso door zodat de broccoli heel blijft.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de kip met broccoli en pesto rosso door. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.