< Terug naar de receptenzoeker

Volkoren Penne met groenten

Penne con verdure

Makkelijk te bereiden èn boordevol vitamines! Leuke uitdaging om zelf te maken: gegrilde paprika uit de oven.

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Integrali Penne Integrali
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Basilico Basilico
  • 1
    rode paprika rode paprika's
  • 1 stuk stuks
    aubergine, in stukjes aubergines, in stukjes
  • 1 stuk stuks
    courgette, in stukjes courgettes, in stukjes
  • 1 handvol handen vol
    fijngesneden basilicum fijngesneden basilicum
  • 4 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Pecorino, geraspt Pecorino, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 225 graden. Leg de paprika in een ovenschaal, besprenkel met een beetje olijfolie en gril in de oven tot ze zwart beginnen te bladeren. Laat afkoelen, ontvel en snijd in stukjes.
  2. Stap 2

    Breng een pan met ruim water aan de kook. Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Stap 3

    Verhit 4 eetlepels olijfolie in de pan en gaar de aubergine en de courgette. Voeg de saus toe en laat 10 minuten pruttelen.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en meng deze met de gegrilde paprika en de fijngesneden basilicumblaadjes door de saus.