< Terug naar de receptenzoeker

Volkoren macaroni met champignonroomsaus en spek

Macaroni integrali ai funghi e pancetta

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Macaroni Integrali Macaroni Integrali
  • 2 pot potten Grand'Italia
    Funghi Porcini Funghi Porcini
  • 200 gram gram
    spekreepje spekreepjes
  • 1 scheutje scheutjes
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • 200 gram gram
    kastanjechampignons, in schijfjes gesneden kastanjechampignons, in schijfjes gesneden

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Bak tegelijkertijd de spekjes bruin in een pan met een scheut olijfolie. Voeg er de champignons bij en laat deze circa 2-3 minuten meebakken.
  3. Stap 3

    Breng de pastasaus aan de kook, roer er de spekjes en de champignons door en zet het vuur laag. Giet de pasta af en roer het door de saus.