< Terug naar de receptenzoeker

Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli

Fusilli integrali con Sugocasa, piselli e broccoli

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Fusilli Integrali Fusilli Integrali
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 400 gram gram
    tuinerwten (diepvries), ontdooid tuinerwten (diepvries), ontdooid
  • 400 gram gram
    broccoli broccoli
  • 6
    salieblaadjes, in reepjes salieblaadjes, in reepjes
  • 3 eetlepels eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 2 tenen tenen
    knoflook knoflook

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Bak de knoflook met de broccoli in de olijfolie tot de broccoli beetgaar is.
  3. Stap 3

    Voeg Sugocasa en tuinerwten toe en warm goed door.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af.
  5. Stap 5

    Voeg de salie en pasta toe aan de tomatensaus en serveer meteen.