Fusilli met primavera groenten en Romige Pesto alla Genovese

Fusilli primavera con Pesto Cremoso alla Genovese

(623)

Lente, zomer, herfst of winter: elk seizoen is een Pasta Primavera seizoen! Zodra de dagverse lentegroenten op de Ligurische markten verschijnen, zet nonna deze frisse voorjaarspasta op tafel, letterlijk vertaald: Pasta Lente. Wij maken deze gezonde pasta het hele jaar door met allerlei verse groenten: van broccoli tot groene asperges of wat er zoal op de markt ligt.

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Fusilli met primavera groenten en Romige Pesto alla Genovese

  • Stap 1

    Bak de kip in de olijfolie tot hij gaar en bruin is.

  • Stap 2

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Bak intussen de groenten in 4 eetl olijfolie.

  • Stap 4

    Giet de pasta af en meng met de Romige Pesto alla Genovese. Voeg daarna de kip en de groenten toe.

  • Stap 5

    Breng op smaak met kaas en peper.

Beoordeel dit recept