Fusilli met courgette, Pesto Rosso en zongedroogde tomaatjes

Fusilli con zucchini, Pesto Rosso e Pomodori Secchi

(337)

Dit is een heerlijk recept voor als je gek bent op zongedroogde tomaatjes. De Fusilli houdt de Pesto Rosso perfect vast door de gedraaide vorm en de zongedroogde tomaatjes versterken de smaak van de pesto in dit gerecht. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Fusilli met courgette, Pesto Rosso en zongedroogde tomaatjes

  • Stap 1

    Breng een ruime pan water aan de kook en kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Bak de bosui en courgette ongeveer 5 minuten in de olijfolie zachtjes aan.

  • Stap 3

    Giet de pasta af. Roer de Pesto Rosso erdoor en voeg de Parmezaanse kaas toe.

  • Stap 4

    Meng de courgette, bosui en de zongedroogde tomaatjes erdoor.

  • Stap 5

    Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.

Beoordeel dit recept