< Terug naar de receptenzoeker

Tortellini met boter, salie en parmezaanse kaas

Tortellini con burro, salvia e parmigiano

Ingrediënten

  • 220 gram gram Grand'Italia
    Tortellini al Gusto Carne 220g Tortellini al Gusto Carne 220g
  • 125 gram gram
    roomboter roomboter
  • 1 bosje bosjes
    salie salie
  • 1 handvol handen vol
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het pastawater aan de kook.
  2. Stap 2

    Laat de boter langzaam smelten op zacht vuur.
  3. Stap 3

    Als de gesmolten boter doorzichtig wordt (in het begin is het troebel) voeg de salieblaadjes (in reepjes gesneden) toe en laat ze zachtjes 4-5 minuten pruttelen.
  4. Stap 4

    Gaar de Tortellini in kokend water met zout.
  5. Stap 5

    Haal ze uit het water met een schuimspaan, zodat ze niet stuk gaan.
  6. Stap 6

    Serveer ze direct met de gesmolten boter en geraspte Parmezaanse kaas.
  7. Tip: Garneer het gerecht met aman