Tortellini met room en ham

Tortellini con panna e prosciutto cotto

(2183)

Een aanrader na stevige lichamelijke inspanning.

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    856kcal

  • Koolhydraten

    72g

  • Eiwitten

    27,8g

  • Vetten

    49,9g

  • Vezels

    3,6g

Bereidingswijze Tortellini met room en ham

  • Stap 1

    Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Voeg intussen de room met de kippenbouillon en de ham bij elkaar in een grote pan (de pasta moet erbij kunnen). Breng het roommengsel aan de kook en laat het ca. 10 minuten op een matig vuur een beetje indikken.

  • Stap 3

    Giet de pasta af en voeg deze samen met de rucola en de basilicum toe aan de saus en laat nog een minuut meekoken.

  • Stap 4

    Variatietip: Vervang de reepjes ham met knapperig gebakken reepjes chorizo voor extra pit.

Recept Tortellini met room en ham Grand'Italia
Beoordeel dit recept