Tortellini al Gusto Carne met Toscana saus

Tortellini al Gusto Carne con Toscana

(48)

Dit recept is heerlijk rijk van smaak, door de gevulde tortellini met Italiaanse Mortadella en het gebruik van de Toscana pastasaus. Deze saus heeft een heerlijke smaak van zongedroode tomaten. En een vleugje balsamico azijn zorgt voor de final touch. 

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    362kcal

  • Koolhydraten

    40,8g

  • Eiwitten

    18,1g

  • Vetten

    12,8g

  • Vezels

    5,3g

Bereidingswijze Tortellini al Gusto Carne met Toscana saus

  • Stap 1

    Pel en pers de knoflook. Snijd de champignons in partjes.

  • Stap 2

    Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 14 minuten.

  • Stap 3

    Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de champignons toe en roerbak in 4 minuten rondom goudbruin. Doe de spinazie in de pan en bak 2 minuten mee. Voeg tot slot de Toscana saus en de pasta toe en kook 4 minuten zachtjes door.

  • Stap 4

    Verdeel de tortellini over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas.

Recept Tortellini al gusto carne Grand'Italia
Beoordeel dit recept