Tagliatelle met Bolognese saus

Tagliatelle alla Bolognese

(1228)

Een klassieker uit de Italiaanse universiteitsstad Bologna!

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Tagliatelle met Bolognese saus

  • Stap 1

    Breng het water aan de kook.

  • Stap 2

    Fruit de fijngesneden rozemarijn en de ui in 4 el olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de wortel en de bleekselderij toe en bak ca. 5 minuten op een laag pitje. Voeg de saus toe en laat 10-12 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 4

    Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en meng deze door de saus. Voeg eventueel een scheutje extra vergine olijfolie toe.

  • Stap 6

    Serveer met rozemarijn en Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept