< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met Bolognese saus

Tagliatelle alla Bolognese

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Bolognese Bolognese
  • 1 stuk stuks
    grote ui grote uien
  • 2 stuk stuks
    wortel, in stukjes wortels, in stukjes
  • 2 stuk stuks
    bleekselderij, in stukjes bleekselderij, in stukjes
  • 4 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1 handvol handen vol
    rozemarijnblaadjes rozemarijnblaadjes
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water aan de kook.
  2. Stap 2

    Fruit de fijngesneden rozemarijn en de ui in 4 el olijfolie.
  3. Stap 3

    Voeg de wortel en de bleekselderij toe en bak ca. 5 minuten op een laag pitje. Voeg de saus toe en laat 10-12 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Stap 4

    Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.
  5. Stap 5

    Giet de pasta af en meng deze door de saus. Voeg eventueel een scheutje extra vergine olijfolie toe.
  6. Stap 6

    Serveer met rozemarijn en Parmezaanse kaas.