< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met zalm

Tagliatelle con salmone

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 2 potje potjes Grand'Italia
    Funghi Porcini Funghi Porcini
  • 400 gram gram
    zalmfilet zalmfilets
  • 2 stuk stuks
    courgette courgettes
  • 150 gram gram
    kastanjechampignons, in schijfjes gesneden kastanjechampignons, in schijfjes gesneden
  • 1 stuk stuks
    sjalotje sjalotjes
  • 1 hand handen
    fijngehakte dille fijngehakte dille
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 110°C. Breng het water voor de pasta aan de kook. Kook de Tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Snijd ondertussen de champignons, het sjalotje en de courgettes en bak deze in een scheutje olijfolie. Voeg de Funghi Porcini saus toe en laat het geheel een paar minuten zacht pruttelen.
  3. Stap 3

    Bestrooi de zalmfilets met zout en peper en bak deze in een scheutje olijfolie op laag vuur voor circa 5 minuten. Schep vervolgens de zalmfilets uit de pan en houd ze afgedekt met aluminiumfolie warm in de oven.
  4. Stap 4

    Meng de pasta met de saus. Verdeel de Tagliatelle over vier borden en leg het stuk zalm hier bovenop. Garneer met verse dille.