Tagliatelle met zalm, roomsaus en kappertjes

Tagliatelle con salmone

(2233)

Heerlijk zacht en een verrassend frisse bite

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.

Bereidingswijze Tagliatelle met zalm, roomsaus en kappertjes

  • Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng intussen de room aan de kook.

  • Stap 2

    Zet het vuur laag en voeg de zalm toe. Brokkel er het bouillonblokje in en roer alles voorzichtig door (zodat de zalm niet kapot gaat). Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Laat het mengsel tot de helft inkoken tot een dikke room.

  • Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng deze samen met de capperi door de room. Garneer eventueel met basilicum of peterselie.

Beoordeel dit recept