< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met zalm, roomsaus en kappertjes

Tagliatelle con salmone

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 1 eetlepel eetlepels Grand'Italia
    Capperi (kappertjes) Capperi (kappertjes)
  • 3 dl dl
    room room
  • 300 gram gram
    zalm, in stukken gesneden zalm, in stukken gesneden
  • 1 stuk stuks
    blokje groentebouillon blokjes groentebouillon
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng intussen de room aan de kook.
  2. Stap 2

    Zet het vuur laag en voeg de zalm toe. Brokkel er het bouillonblokje in en roer alles voorzichtig door (zodat de zalm niet kapot gaat). Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Laat het mengsel tot de helft inkoken tot een dikke room.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng deze samen met de capperi door de room. Garneer eventueel met basilicum of peterselie.