Ingrediënten
-
Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
665kcal
-
Koolhydraten
73,4g
-
Eiwitten
29,9g
-
Vetten
26,5g
-
Vezels
6g
Bereidingswijze Tagliatelle met warmgerookte zalmflakes en groene asperges
-
Stap 1
Fruit de knoflook in de olijfolie.
-
Stap 2
Voeg vervolgens de groene asperges toe en bak ca. 5 minuten.
-
Stap 3
Kook de Tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Stap 4
Voeg de venkel en de lente-ui toe aan de asperges en bak 5 minuten mee.
-
Stap 5
Voeg de crème fraîche, citroensap en basilicum toe. Breng indien gewenst op smaak met peper en zout.
-
Stap 6
Voeg de zalmflakes aan de saus toe en serveer de saus op de Tagliatelle all’Uovo.