Tagliatelle met mosselen

Tagliatelle alle vongole

(1462)

Een feestelijke pasta, traditioneel met kokkels maar ook heerlijk met mosselen

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.

  • Grand'Italia Sugocasa Aglio

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Tagliatelle met mosselen

  • Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Fruit intussen het sjalotje in een scheut olijfolie. Voeg vervolgens de mosselen toe en bak deze ca. 5 minuten mee tot ze gaar zijn.

  • Stap 3

    Voeg de pastasaus, de peterselie en het citroensap toe en breng de saus eventueel op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en roer deze door de saus.

Beoordeel dit recept