< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met mosselen

Tagliatelle alle vongole

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 500 gram gram Grand'Italia
    Sugocasa Aglio Sugocasa Aglio
  • 1 stuk stuks
    Fijngehakt Sjalotje Fijngehakte Sjalotjes
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie
  • 400 gram gram
    mosselen, zonder schaal mosselen, zonder schaal
  • 1 eetlepel eetlepels
    fijngehakte peterselie fijngehakte peterselie
  • 1 theelepel theelepels
    citroensap citroensap
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Fruit intussen het sjalotje in een scheut olijfolie. Voeg vervolgens de mosselen toe en bak deze ca. 5 minuten mee tot ze gaar zijn.
  3. Stap 3

    Voeg de pastasaus, de peterselie en het citroensap toe en breng de saus eventueel op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en roer deze door de saus.