Tagliatelle met kappertjespesto

Tagliatelle con pesto di capperi

(1300)

Met dit gerecht geniet je vol trots van een pasta met zelfgemaakte kappertjespesto

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.

Bereidingswijze Tagliatelle met kappertjespesto

  • Stap 1

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 2

    Pureer de overige ingrediënten al pulsend (mixer met korte pauzes laten draaien) in een keukenmixer en maak er een gelijkmatige pesto van. Gebruik indien mogelijk een grote vijzel in plaats van een keukenmixer voor het verkrijgen van een nog fijnere pesto. Breng de pesto eventueel op smaak met peper en zout.

  • Stap 3

    Giet de tagliatelle af en roer de pesto samen met de tagliatelle 1 minuut in een pan voorzichtig door elkaar.

Beoordeel dit recept