< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle al ragù Bolognese

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 300 gram gram
    rundergehakt rundergehakt
  • 100 gram gram
    Pancetta Pancetta
  • 1
    winterpeen winterpenen
  • 1
    ui uien
  • 1 stengel stengels
    bleekselderij bleekselderij
  • 1
    kruidnagel kruidnagel

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Pel en snipper de ui. Snijd de Pancetta in dunne reepjes en de winterpeen en bleekselderij fijn.
  2. Stap 2

    Verhit een koekenpan en fruit de pancetta samen met de ui, wortel en bleekselderij. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  3. Stap 3

    Voeg de Sugocasa Tradizionale en kruidnagel toe en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 20 minuten sudderen.
  4. Stap 4

    Bereid de Tagliatelle all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Stap 5

    Verwijder de kruidnagel uit de saus. Meng de Tagliatelle met de saus en verdeel over de borden.
  6. Variatietip

    Voeg een scheutje rode wijn toe aan de saus voor een extra smaaksensatie.
  7. Kooktip

    Doe de kruidnagel in een thee-ei en hang deze in de saus of maak een touwtje aan de kruidnagel vast, zodat je deze gemakkelijk uit de saus kunt halen.