< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle marinara met vis

Tagliatelle alla marinara con pesce

Dit smakelijke pastagerecht met zeevruchten is echt iets voor de visliefhebbers. De regio ‘Le Marche’ aan de Adriatische kust is een walhalla voor viseters. Download de Pasta Maestro app en waan je in Italië. 

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 1 pak pakken Grand'Italia
    Soffritto Tradizionale Soffritto Tradizionale
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Polpabella Polpabella
  • 500 gram gram
    mosselen, gekookt en uit de schelp mosselen, gekookt en uit de schelp
  • 2 teentje teentjes
    knoflook, fijngesneden knoflook, fijngesneden
  • 1
    rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen gesneden rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen gesneden
  • 4 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 150 gram gram
    gepelde garnalen gepelde garnalen
  • 100 gram gram
    kleine inktvisringen kleine inktvisringen
  • hand handen
    peterselie peterselie
  • snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de Tagliatelle all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Stap 2

    Fruit de knoflook en het pepertje in de olie.
  3. Stap 3

    Voeg de garnalen en de inktvis toe als de knoflook begint te kleuren.
  4. Stap 4

    Meng er na 1 minuut de mosselen en tomatensaus door en laat nog 3 minuten sudderen. Maak op smaak met zout.
  5. Stap 5

    Giet de Tagliatelle all’Uovo af en meng door de saus. Strooi er een handje fijngehakte peterselie over.