< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle alla Carbonara

Tagliatelle alla Carbonara

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo 500g Tagliatelle all'Uovo 500g
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Carbonara Carbonara
  • 4
    rode paprika rode paprika's
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 250 graden Celsius. Leg de paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 20 min. tot ze zwart beginnen te kleuren. Neem de paprika's uit de oven, dek ze af met aluminiumfolie en laat 10 min. staan. Verwijder de velletjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  2. Stap 2

    Breng ondertussen een pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Stap 3

    Verwarm de Carbonara saus in een steelpan en meng samen met de paprika door de pasta.
  4. Stap 4

    Garneer met de Parmazaanse kaas.
  5. Serveertip

    Ook lekker met croutons en fijngehakt basilicum.