< Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle al ragù Bolognese

Tagliatelle al ragù Bolognese

Combineer jij Bolognesesaus meestal met spaghetti? Eigenlijk is dat niet de meest ideale pasta voor deze saus. Er zijn heel wat geschiktere pastavormen verkrijgbaar om bij deze dikke ragù te serveren. Tagliatelle bijvoorbeeld, daaraan blijft de saus veel beter kleven! Lees meer in de Pasta Maestro app!

Ingrediënten

  • 1 pot potten Grand'Italia
    Bolognese Bolognese
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Tagliatelle all'Uovo Tagliatelle all'Uovo
  • 300 gram gram
    rundergehakt rundergehakt
  • 1 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Pancetta Pancetta
  • 2
    ui uien
  • snufje snufjes
    zout en peper zout en peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bak het gehakt rul en voeg dan de pancetta en de uien toe.
  2. Stap 2

    Voeg de Bolognese saus toe.
  3. Stap 3

    Kook ondertussen de Tagliatelle all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Stap 4

    Giet de Tagliatelle all’Uovo af en meng direct door de saus. Breng op smaak met zout en peper.