Spaghetti Half Volkoren met pesto en tomaatjes

Spaghetti Semi Integrali con pesto e pomodorini

Een smaakvolle pasta pesto, met Half Volkoren Spaghetti en Pesto alla Genovese. De Half Volkoren pasta zit vol goede vezels, terwijl je toch geniet van de bekende smaak van 'witte pasta'. Samen met de klassieke combinatie van pesto en tomaatjes een smakelijk geheel! 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti Half Volkoren met pesto en tomaatjes

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180°C en breng het pastawater aan de kook.

  • Stap 2

    Leg de tomaatjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en besprenkel ze licht met olijfolie. Bestrooi met peper, naar smaak, en leg ze in de voorverwarmde oven voor ca. 12-15 min.

  • Stap 3

    Kook de Spaghetti Half Volkoren volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 4

    Bewaar bij het afgieten van de pasta een beetje pastawater. Meng het pastawater met de pesto in de pan.

  • Stap 5

    Meng de spaghetti met de pesto in de pan. Verdeel de spaghetti over vier borden en garneer met de tomaatjes, pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept