< Terug naar de receptenzoeker

Penne di farro con salmone e peperoni

Volkoren spelt penne met zalm en paprika

Ingrediënten

  • 690 gram gram Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Volkoren Spelt Penne Volkoren Spelt Penne
  • 6 eetlepel eetlepels
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • 2
    sjalot, gepeld en fijngesneden sjalotten, gepeld en fijngesneden
  • 1
    rode paprika, in dunne reepjes rode paprika's, in dunne reepjes
  • 1
    gele paprika, in dunne reepjes gele paprika's, in dunne reepjes
  • 400 gram gram
    zalmfilet zalmfilet
  • 75 gram gram
    rucola rucola

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng water aan de kook.
  2. Stap 2

    Bak de sjalotjes en de paprikareepjes in een grote koekenpan zacht en gaar in 6-8 el olijfolie.
  3. Stap 3

    Voeg de Sugocasa toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Stap 4

    Voeg de zalmmoten toe, doe de deksel op de pan en laat de zalm zachtjes gaar stomen en breek deze daarna in stukken.
  5. Stap 5

    Kook intussen de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  6. Stap 6

    Giet de pasta af en meng deze voorzichtig door de saus.
  7. Stap 7

    Serveer met rucola blaadjes.
  8. Variatietip

    Ook lekker met groene paprika