Ingrediënten
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti met zalm en groene groenten
-
Stap 1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 2
Voeg de laatste 3-4 minuten de sperziebonen, de tuinbonen, de erwten en de asperges toe en laat ze meegaren.
-
Stap 3
Verdeel intussen de zalm in kleinere stukken. Je kunt dit met de duim doen; door de structuur van de zalm druk je het vanzelf in flinters. Bak de zalm kort op hoog vuur in olijfolie.
-
Stap 4
Giet de pasta en de groenten af en roer er de Parmezaanse kaas, room en peterselie door. Breng op smaak met peper en zout. Voeg als laatste voorzichtig de zalm toe en laat het geheel nog eens ca. 2 minuten op matig vuur staan, zodat de kaas smelt. Serveer meteen.