< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met zalm en groene groenten

Pasta primavera con salmone

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti all'Uovo Spaghetti all'Uovo
  • 150 gram gram
    sperziebonen sperziebonen
  • 150 gram gram
    tuinboon tuinbonen
  • 150 gram gram
    doperwt doperwten
  • 150 gram gram
    groene asperges asperges
  • 2 stuk stuks
    zalmfilet zalmfilets
  • 1 scheutje scheutjes
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • 4 dl dl
    room room
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepel eetlepels
    fijngehakte peterselie fijngehakte peterselie
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Voeg de laatste 3-4 minuten de sperziebonen, de tuinbonen, de erwten en de asperges toe en laat ze meegaren.
  3. Stap 3

    Verdeel intussen de zalm in kleinere stukken. Je kunt dit met de duim doen; door de structuur van de zalm druk je het vanzelf in flinters. Bak de zalm kort op hoog vuur in olijfolie.
  4. Stap 4

    Giet de pasta en de groenten af en roer er de Parmezaanse kaas, room en peterselie door. Breng op smaak met peper en zout. Voeg als laatste voorzichtig de zalm toe en laat het geheel nog eens ca. 2 minuten op matig vuur staan, zodat de kaas smelt. Serveer meteen.