< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met Toscaanse tomatensaus en broccoli

Spaghetti alla Toscana

Ingrediënten

  • 1 pot potten Grand'Italia
    Toscana Toscana
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 300 gram gram
    broccoli broccoli
  • 150 gram gram
    spekje spekjes
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 snufje snufjes
    nootmuskaat nootmuskaat

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Kook de broccoliroosjes in een paar minuten beetgaar in een pan met water. Giet af en breng op smaak met peper, zout en een snufje nootmuskaat.
  3. Stap 3

    Bak in een steelpan de spekjes mooi bruin (door hun eigen vet is hierbij in principe geen extra olie of boter nodig). Voeg de pastasaus bij de spekjes en warm de saus op.
  4. Stap 4

    Giet de spaghetti af en verdeel over de borden. Giet op elk bord enkele lepels saus met spekjes en garneer met de nog warme broccoli.