Spaghetti met tonijn en sperziebonen

Spaghetti con salsa de tonno e fagioli verdi

(1153)

Pasta kneden met je voeten? Dat was ooit dé manier om in fabrieken grote hoeveelheden deeg te verwerken. Gelukkig zijn de pastamachines en technieken van tegenwoordig een stuk geavanceerder!

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    539kcal

  • Koolhydraten

    83g

  • Eiwitten

    29,3g

  • Vetten

    8,9g

  • Vezels

    6,3g

Bereidingswijze Spaghetti met tonijn en sperziebonen

  • Stap 1

    Blancheer de boontjes 3 minuten in kokend water. Koel af met ijskoud water.

  • Stap 2

    Kook de Spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Bak de knoflook in de olie even aan.

  • Stap 4

    Voeg de Toscana saus, de kappertjes, tonijn en bonen toe en verwarm goed. 

  • Stap 5

    Meng met de Spaghetti en garneer met lente-ui.

Beoordeel dit recept