Volkoren fusilli met kabeljauw en sperziebonen in tomatensaus

Fusilli Integrali e Merluzzo con fagiolini al pomodoro

(539)

Niets zo erg als slappe of koude pasta. Tenzij je bewust koude pastasalade maakt. In Italië wacht men tot op de laatste minuut met het in de pan doen van de pasta. Pasta koken voordat de gasten er zijn is namelijk echt uit den boze.

  • < 40
  • Vis
Recept Volkoren fusilli met kabeljauw Grand'Italia

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Volkoren 500g Grand'Italia

    Fusilli is een spiraalvormige pasta, gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan voor extra vezels in jouw pastamaaltijd.

  • Pastasaus Sugocasa Piccante 690g Grand'Italia

    Sugocasa Piccante is een heerlijke lichtpittige tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en chilipeper.

Bereidingswijze Volkoren fusilli met kabeljauw en sperziebonen in tomatensaus

  • Stap 1

    Breng een pan met ruim water aan de kook.

  • Stap 2

    Verwijder de uiteinden van de sperziebonen. Blancheer de sperziebonen in kokend water tot deze beetgaar zijn.

  • Stap 3

    Kook ondertussen de Grand'Italia Fusilli Integrali volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Verhit een scheutje olijfolie in de pan en fruit de teentjes knoflook. Voeg de Sugocasa Piccante toe en laat 3 - 5 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 5

    Voeg de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie toe aan de tomatensaus. Gaar in 7 - 8 minuten. Breng op smaak met verse dragonblaadjes en eventueel peper en zout.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep op ieder bord de saus en de visfilet. Garneer met geschaafde amandelen.

Recept Volkoren fusilli met kabeljauw Grand'Italia
Beoordeel dit recept