< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met tonijn en sperziebonen

Spaghetti con salsa de tonno e fagioli verdi

Pasta kneden met je voeten? Dat was ooit dé manier om in fabrieken grote hoeveelheden deeg te verwerken. Gelukkig zijn de pastamachines en technieken van tegenwoordig een stuk geavanceerder! Lees het verhaal in de Pasta Maestro app en maak het recept.

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Toscana Toscana
  • 2 eetlepel eetlepels Grand'Italia
    Capperi (kappertjes) Capperi (kappertjes)
  • snufje snufjes
    peper en zout peper en zout
  • 1 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 2 teentje teentjes
    knoflook, fijngesneden knoflook, fijngesneden
  • 100 gram gram
    sperziebonen sperziebonen
  • 200 gram gram
    tonijn, uitgelekt en in stukjes tonijn, uitgelekt en in stukjes
  • 2
    lente ui lente uien

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Blancheer de boontjes 3 minuten in kokend water. Koel af met ijskoud water.
  2. Stap 2

    Kook de Spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Stap 3

    Bak de knoflook in de olie even aan.
  4. Stap 4

    Voeg de Toscana saus, de kappertjes, tonijn en bonen toe en verwarm goed.&nbsp;
  5. Stap 5

    Meng met de Spaghetti en garneer met lente-ui.