Ingrediënten
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
934kcal
-
Koolhydraten
85,4g
-
Eiwitten
54,4g
-
Vetten
37,1g
-
Vezels
11,1g
Bereidingswijze Spaghetti met tomaten-gehaktballetjessaus
-
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Verwarm de olie en bak de ui en knoflook 1 minuut aan en zet daarna het vuur uit.
-
Stap 3
Meng ondertussen het gehakt met de peterselie, eieren en kaas en breng op smaak met zout en peper.
-
Stap 4
Kneed er nu paneermeel door en draai er balletjes van, rol door de bloem die je op een bord hebt gestrooid.
-
Stap 5
Bak de balletjes mee met de ui (zet het vuur weer aan) tot ze aan alle kanten mooi bruin zijn.
-
Stap 6
Giet de wijn, bouillon en de Passata grof erbij en laat 20 minuten sudderen tot de balletjes gaar zijn.
-
Stap 7
Giet de pasta af en verdeel over 4 diepe borden.
-
Stap 8
Serveer de pasta met de tomaten-gehaktballetjessaus.