Spaghetti met tomaten-gehaktballetjessaus

Spaghetti con le polpettine

(1217)

  • < 60
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Spaghetti Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.

Voedingswaarden

  • Energie

    934kcal

  • Koolhydraten

    85,4g

  • Eiwitten

    54,4g

  • Vetten

    37,1g

  • Vezels

    11,1g

Bereidingswijze Spaghetti met tomaten-gehaktballetjessaus

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verwarm de olie en bak de ui en knoflook 1 minuut aan en zet daarna het vuur uit.

  • Stap 3

    Meng ondertussen het gehakt met de peterselie, eieren en kaas en breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 4

    Kneed er nu paneermeel door en draai er balletjes van, rol door de bloem die je op een bord hebt gestrooid.

  • Stap 5

    Bak de balletjes mee met de ui (zet het vuur weer aan) tot ze aan alle kanten mooi bruin zijn.

  • Stap 6

    Giet de wijn, bouillon en de Passata grof erbij en laat 20 minuten sudderen tot de balletjes gaar zijn.

  • Stap 7

    Giet de pasta af en verdeel over 4 diepe borden.

  • Stap 8

    Serveer de pasta met de tomaten-gehaktballetjessaus.

Beoordeel dit recept