Spaghetti met tomaten-gehaktballetjessaus

Spaghetti con le polpettine

(1211)

  • < 60
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Spaghetti Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Spaghetti met tomaten-gehaktballetjessaus

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verwarm de olie en bak de ui en knoflook 1 minuut aan en zet daarna het vuur uit.

  • Stap 3

    Meng ondertussen het gehakt met de peterselie, eieren en kaas en breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 4

    Kneed er nu paneermeel door en draai er balletjes van, rol door de bloem die je op een bord hebt gestrooid.

  • Stap 5

    Bak de balletjes mee met de ui (zet het vuur weer aan) tot ze aan alle kanten mooi bruin zijn.

  • Stap 6

    Giet de wijn, bouillon en de Passata grof erbij en laat 20 minuten sudderen tot de balletjes gaar zijn.

  • Stap 7

    Giet de pasta af en verdeel over 4 diepe borden.

  • Stap 8

    Serveer de pasta met de tomaten-gehaktballetjessaus.

Beoordeel dit recept