Spaghetti met tomaten-gehaktballetjessaus

Spaghetti con le polpettine

(1210)

  • < 60
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Spaghetti Volkoren

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.

  • Grand'Italia Passata grof

    Passata, gezeefde tomaten.

Bereidingswijze Spaghetti met tomaten-gehaktballetjessaus

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verwarm de olie en bak de ui en knoflook 1 minuut aan en zet daarna het vuur uit.

  • Stap 3

    Meng ondertussen het gehakt met de peterselie, eieren en kaas en breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 4

    Kneed er nu paneermeel door en draai er balletjes van, rol door de bloem die je op een bord hebt gestrooid.

  • Stap 5

    Bak de balletjes mee met de ui (zet het vuur weer aan) tot ze aan alle kanten mooi bruin zijn.

  • Stap 6

    Giet de wijn, bouillon en de Passata grof erbij en laat 20 minuten sudderen tot de balletjes gaar zijn.

  • Stap 7

    Giet de pasta af en verdeel over 4 diepe borden.

  • Stap 8

    Serveer de pasta met de tomaten-gehaktballetjessaus.

Beoordeel dit recept