< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met spinaziesaus en zongedroogde tomaatjes

Spaghetti con salsa ai spinaci

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 1 potje potjes Grand'Italia
    Pomodori Secchi (zongedroogde tomaten) Pomodori Secchi (zongedroogde tomaten)
  • 200 gram gram
    diepvriesspinazie diepvriesspinazie
  • 200 ml ml
    room room
  • 50 gram gram
    walnoot walnoten
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 snufje snufjes
    nootmuskaat nootmuskaat

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Laat intussen de spinazie smelten en bakken in een pan met anti-aanbaklaag. Breng op smaak met peper, zout, walnoten, room en nootmuskaat. Pureer de spinazie goed met een staafmixer (of druk de spinazie door een fijne zeef) tot een egale groene saus.
  3. Stap 3

    Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af. Bedek de bodem van de borden of schalen met een laagje groene spinaziesaus. Drapeer er de spaghetti over en garneer met de zongedroogde tomaatjes.