< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met romige citroensaus

Spaghetti al limone

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 3 dl dl
    room room
  • 15 cl cl
    Stevige groentebouillon Stevige groentebouillon
  • 1 theelepel theelepels
    geraspte citroen schil geraspte citroen schillen
  • 2 eetlepel eetlepels
    citroensap citroensap
  • 2 eetlepel eetlepels
    fijngehakte peterselie fijngehakte peterselie
  • 1 snufje snufjes
    zwarte peper, gemalen zwarte peper, gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Roer intussen de room, de bouillon, het citroenraspsel en het citroensap in een pan op matig vuur door elkaar. Breng de saus aan de kook en laat op laag vuur circa 10 minuten indikken.
  3. Stap 3

    Giet de spaghetti af en roer deze samen met de peterselie door de saus. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Garneer met nog wat extra citroenraspsel, verse peterselie en gemalen zwarte peper.