< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met Pesto alla Genovese

Spaghetti al Pesto alla Genovese

Ingrediënten

  • 1 potje potjes Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 300 gram gram
    sperziebonen sperziebonen
  • 1 hand handen
    verse basilicum verse basilicum
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 scheutje scheutjes
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water voor de pasta aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Kook ondertussen de sperziebonen ca. 4-5 minuten. Dompel ze kort in koud water, laat ze goed uitlekken en snijd ze doormidden.
  3. Stap 3

    Meng de pasta in een kom samen met de pesto, de sperzieboontjes en eventueel een extra scheutje extra vergine olijfolie. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.