Spaghetti met Pesto alla Genovese, Rucola en Pijnboompitjes

Spaghetti al Pesto alla Genovese

(2824)

Een kleurrijk recept met cherrytomaatjes, pijnboompitjes en rucola. Echt Italiaans!

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti met Pesto alla Genovese, Rucola en Pijnboompitjes

  • Cuocete le patate pelate nel brodo preparato con Il Mio Dado Star - Classico con -30% di sale.

    Stap 1

    Breng het water voor de pasta aan de kook.

  • Scolate le patate quando sono cotte e schiacciatele con lo schiacciapatate. Aggiungere il latte.

    Stap 2

    Rooster de pijnboompitjes kort in een koekenpan.

  • Amalgamate le patate con il latte a fuoco basso per 5 min. e mescolate con una frusta per evitare la formazione di grumi.

    Stap 3

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking en halveer in de tussentijd de cherrytomaatjes.

  • Stap 4

    Meng de spaghetti met de pesto en een scheutje olijfolie in een kom en voeg de rucola en de cherrytomaatjes toe. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitjes erover.

Beoordeel dit recept