Ingrediënten
-
Spaghetti is de bekendste pasta van alle pasta's. Letterlijk betekent spaghetti 'kleine snaren'.
-
Pesto met verse Italiaanse basilicum.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
667kcal
-
Koolhydraten
79,7g
-
Eiwitten
20,5g
-
Vetten
28,4g
-
Vezels
6,3g
Bereidingswijze Spaghetti met Pesto alla Genovese, Rucola en Pijnboompitjes
-
Stap 1
Breng het water voor de pasta aan de kook.
-
Stap 2
Rooster de pijnboompitjes kort in een koekenpan.
-
Stap 3
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking en halveer in de tussentijd de cherrytomaatjes.
-
Stap 4
Meng de spaghetti met de pesto en een scheutje olijfolie in een kom en voeg de rucola en de cherrytomaatjes toe. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitjes erover.