Spaghetti met Pesto alla Genovese, Rucola en Pijnboompitjes

Spaghetti al Pesto alla Genovese

(2825)

Een kleurrijk pasta pesto recept met cherrytomaatjes, pijnboompitjes en rucola. Echt Italiaans en snel op tafel.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    667kcal

  • Koolhydraten

    79,7g

  • Eiwitten

    20,5g

  • Vetten

    28,4g

  • Vezels

    6,3g

Bereidingswijze Spaghetti met Pesto alla Genovese, Rucola en Pijnboompitjes

  • Stap 1

    Breng het water voor de pasta aan de kook.

  • Stap 2

    Rooster de pijnboompitjes kort in een koekenpan.

  • Stap 3

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking en halveer in de tussentijd de cherrytomaatjes.

  • Stap 4

    Meng de spaghetti met de pesto en een scheutje olijfolie in een kom en voeg de rucola en de cherrytomaatjes toe. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitjes erover.

Beoordeel dit recept