< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met Pesto alla Genovese, Rucola en Pijnboompitjes

Spaghetti al Pesto alla Genovese

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 1 potje potjes Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 150 gram gram
    rucola rucola
  • 250 gram gram
    cherrytomaat cherrytomaten
  • 50 gram gram
    pijnboompit pijnboompitten
  • 1 scheutje scheutjes
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water voor de pasta aan de kook.
  2. Stap 2

    Rooster de pijnboompitjes kort in een koekenpan.
  3. Stap 3

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking en halveer in de tussentijd de cherrytomaatjes.
  4. Stap 4

    Meng de spaghetti met de pesto en een scheutje olijfolie in een kom en voeg de rucola en de cherrytomaatjes toe. Strooi als laatste de geroosterde pijnboompitjes erover.