< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met pecorino Romano en peper

Cacio e pepe

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 100 gram gram
    Pecorino Romano kaas Pecorino Romano kaas
  • 1 klontje klontjes
    boter boter
  • 1 snufje snufjes
    zwarte peper zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Giet de spaghetti af en doe deze meteen met een beetje restvocht in een pan met een klontje boter.
  3. Stap 3

    Voeg de pecorino toe en laat het geheel geleidelijk warm worden, waardoor de kaas gaat smelten (let op: als de kaas te snel heet wordt gaat het klonteren).
  4. Stap 4

    Breng indien nodig op smaak met zout en voeg wat peper toe. Serveer direct.