Spaghetti met paddenstoelensaus en krokante spek

Spaghetti con salsa ai funghi e speck croccante

(1691)

Heerlijk romige eipasta en Funghi Porcini saus afgemaakt met krokante spekjes uit de oven

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Spaghetti all'Uovo 500g Grand'Italia

    Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.

  • Pastasaus Funghi Porcini 260g Grand'Italia

    Romige pastasaus met porcini paddenstoelen.

Bereidingswijze Spaghetti met paddenstoelensaus en krokante spek

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Leg de plakjes spek op bakpapier in de oven tot deze knapperig zijn.

  • Stap 2

    Breng het water aan de kook.

  • Stap 3

    Hak de (gewassen) kruiden fijn en mix deze met de verkruimelde sneetjes brood en 1/2 teentje geperste knoflook. Rooster de gekruide broodkruimels kort in een pan met 1 el olijfolie.

  • Stap 4

    Verwarm intussen de Grand’Italia Funghi Porcini saus en zet het vuur laag.

  • Stap 5

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en meng deze samen met de saus. Garneer met de gerookte spek, de broodkruimels en een takje verse tijm.

Beoordeel dit recept